ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2011 8:24:06

Charitativní ples završil sérii akcí věnovaných 10. výročí vzniku kraje

Charitativní ples završil sérii akcí věnovaných 10. výročí vzniku kraje

V sobotu 12. února proběhl v kongresovém sále hotelu International Brno charitativní ples, který ukončil sérii akcí věnovaných desátému výročí vzniku Jihomoravského kraje.

V průběhu večera Jihomoravský kraj věnoval 300 000 Kč těmto subjektům: Dětskému domovu Hodonín – 50 000 Kč , Dětskému domovu Mikulov – 50 000 Kč, Dětskému domovu Hodonín u Kunštátu – 50 000 Kč, Mateřské škole, Základní škole a Dětskému domovu Ivančice – 50 000 Kč, Fondu ohrožených dětí ( pobočka Klokánek Brno ) – 50 000 Kč, Dětskému centru Brno – 50 000 Kč. Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek ples zahájil a spolu s moderátory Milošem Skácelem a Vlastimilem Korcem představil robota Advee, kterého vyvinula brněnská firma Bender Robotics, s.r.o. v roce 2010 a postupně získává stále více obdivovatelů a byl hlavní atrakcí charitativního plesu. Hejtman Michal Hašek předal svůj lednový poslanecký plat těmto subjektům: Oblastní charitě Břeclav – 20 000 Kč, Českému červenému kříži, oblastní spolek Brno – venkov – 20 000 Kč, Klubu Diana, Sdružení onkologicky nemocných a přátel – 20 000 Kč. Katolická charita Brno obdržela finanční podporu, kterou hosté vhodili do jejich sbírkových kasiček. Spolu s mladými stál u vchodu s kasičkou i Jožka Šmukař, jehož cimbálovka večer hrála k tanci a poslechu. Obě naplněné pokladničky přebral ředitel Charity České republiky Oldřich Haičman. Charitativní akci navštívilo celkem 300 hostů. V průběhu večera vystoupili zpěvačka a herečka Městského divadla Brno Jana Musilová, cimbálová muzika Jožky Šmukaře, zpěvačka Jana Kociánová, moderátor a zpěvák Vlastimil Korec, Verbuňk, Nova band, Tomáš Kinzel s ohňovou show, skupina Meteor a moderátor Miloš Skácel.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama