ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2015 17:03:47

Bakov nad Jizerou se díky dotaci z ROP pyšní novými komunikacemi

Bakov nad Jizerou se díky dotaci z ROP pyšní novými komunikacemi

Obyvatelé Bakova nad Jizerou na Mladoboleslavsku se mohou těšit z opravených ulic a chodníků.

Zpříjemnit život ve městě se podařilo díky evropským dotacím prostřednictví Regionálního operačního Programu Střední Čechy (ROP). Slavnostního ukončení projektu „Rekonstrukce místních komunikací v Bakově nad Jizerou“ se v pátek 12. června 2015 zúčastnil náměstek hejtmana Středočeského kraje pro oblast regionálního rozvoje Karel Horčička (ČSSD).

„Gratuluji Bakovu a jeho představitelům, že se jim podařilo zdárně dokončit projekt a získat potřebnou dotaci. Všichni si také zaslouží poděkování za to, že trpělivě snášeli nepohodlí, které jim po dlouhé měsíce stavba přinášela. Nyní si už ale mohou užívat většího klidu, čistšího prostředí, a hlavně vyšší bezpečnosti,“ řekl náměstek Horčička.

Celkové náklady na projekt činily zhruba 15,5 milionu korun, z čehož bude z ROP proplaceno 10,6 milionu korun. Rekonstrukce se týkala čtyř vysoce frekventovaných a již technicky nevyhovujících ulic v celkové délce 1 014 metrů, kde sídlí školská zařízení, objekty veřejných služeb či obchody a další služby. Díky jejich opravě se zlepšila nejenom bezpečnost řidičů, chodců a cyklistů, ale i osob se sníženou mobilitou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama