Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2016 14:00:19 - bert železný

vědkyně Syková

Jsem rád, že jste si našla tolik času mi odpovědět a chtěl bych vás poprosit, zda se tím budete zabývat a budete nás o tom informovat? Jestli je to pravda, viník musí nést odpovědnost a jestli ne, je třeba něco změnit. Média jsou dnes mocnější než politici, nemyslíte? Předem děkuji. Železný

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2016 12:49:22 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
 

Vážený pane Železný,

s politováním musím konstatovat, že mnohé zprávy z médií o této kauze jsou sdělovány bez kontinuity a dokonce bez správnosti udávaných čísel. Například mám informace, že bylo vybíráno 150 tisíc, jiný údaj hovoří o 160 tisících, dnes ráno jsem slyšela ve vysílání Rozhlasu Plzeň, že 50 tisíc !!! Není vždy uvedeno, zda tento příspěvek byl za jednu aplikaci kmenových buněk, resp.nevím, v čem se platby lišily apod. Jestliže nejsou udávána přesně čísla, pak nevěřím tím spíše „omáčce“.

Od samotné Evy Sykové také leccos vím, nemyslím si, že by mi lhala, ale celá záležitost je příliš složitá, takže jde o to, aby byl pověřen odpovědný orgán, aby vše vyšetřil a posoudil.

Mám neověřenou zprávu, že případ bude předmětem jednání senátního Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku, jehož jsem členkou. Jaké další postupy budou zvoleny, to nevím.

V minulé odpovědi jsem Vám zapomněla sdělit, že paní senátorka Syková pouze za ČSSD kandidovala a byla zvolena ( jejím předchůdcem za daný volební obvod byl nynější ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer), ale není členkou této politické strany.

S díky za důvěru a s pozdravem           Milada Emmerová