prof. RNDr. František Vácha, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2016 20:05:28 - tonha

Vážený pane

když už chcete hovořit o GMO, co kdybyste si o tom nejdříve alespoň něco přečetl a nezaměňoval šlechtění s umělou genetickou modifikací prováděnou pomocí retrovirů? Víte o tom, že genetici varují před možným zanesením fragmentů DNA retrovirů do DNA modifikovaného organismu? Víte o tom, že něco takového by mohlo mít nedozírné následky v podobně nových mutačních neléčitelných chorob? Já když vidím, co jste v té sněmovně občas schopní plácat za nehorázné nesmysly, vstávají mi hrůzou i vlasy, které mi vypadly před 10 lety.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2016 11:23:52 - prof. RNDr. František Vácha, Ph.D.
Dobry den, z vasi reakce usuzuji, ze jste odpurce vyuzivani GMO. Ve vetsine pripadu tento stav pusobi spojeni strachu a neznalosti. Ja vam vas nazor neberu a bohuzel toto forum neni dostatecne k dalsi odborne diskusi. Zkuste se tedy seznamit i s argumenty lidi, kteri v tomto oboru praciji a badaji a kteri tomu rozumi.