Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2016 22:53:33 - Damph

Prima je špatná, ale ČT je ok?

Dobrý den pane Zlatuška, vysvětlíte mi proč se má podle Vás jinak jednat s Primou a jinak s Českou televizí? Michal Jankovec řekl jak to všechno je: „Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí dívat tak, jako kdyby byla součástí současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie.“ Každý kdo se na zpravodajství ČT podívá, hned vidí jak neustále negativně mluví o Rusku, neuvádějí zločiny migrantů - tzn. ukazují taktéž jen to co se jim hodí. Tedy pokud nebyla nijak potrestána ČT, tak nevím proč chcete trestat Primu - v rámci férovosti by se mělo postupovat stejně, nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2016 18:56:54 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Kromě toho, že se nedovedete podepsat jménem, pravděpodobně ani nerozumíte pojmům jako "humanistická tradice" nebo "kritické myšlení". Do žádného z nich se nesnášenlivost a předem dané předsudky nebo odsudky nevejdou.
--Jiří Zlatuška