ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2016 14:17:34 - Filip David (Praha)

politika

Vidíte své působení v politice na delší lokte? A láká vás jiná pozice, nebo jste v senátu spokojen? Podle mě nemá skoro žádné pravomoci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2016 9:55:38 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

práce v Senátu mne naplňuje a opravdu mne začala bavit. Současně však je pravdou, že prosadit cokoliv přes pozici jednoho senátora je velmi náročné. Věřím proto, že po podzimních volbách bude v Senátu ještě více senátorů se zdravým selským rozumem, se kterými společně sestavíme senátní klub a budeme tak účinnější brzdou nesmyslných zákazů, které se do Senátu míří z Poslanecké sněmovny. K vašemu dotazu na případnou další pozici - chci pomoci Zlínskému kraji a jeho občanům. A bude jen na voličích, jakou roli naší společné kandidátce Soukromníků se Svobodnými v podzimních krajských volbách přisoudí. Jak už jsem opakovaně řekl, nebráním se úvahám o dalším politickém angažmá. Rád bych současně inspiroval i další podnikatele a lidi, kteří ve svém životě nasbírali bohaté profesní i životní zkušenosti, aby se do tohoto společného snažení zapojili.

Ivo Valenta