JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2016 10:38:52 - Ten vzadu

Veřejnoprávní média

Dobrý den,pane hejtmane.Právě jsem si přečetl Vaši odpověď na dotaz týkající se Veřejnoprávních médií.Nevím,zda jste to myslel vážně,či to byla jen legrace.Píše se rok 2016 a dovolte mi,abych Vás uvedl do reality,s jakou se setkávají občané:jakékoli konkrétní (!) stížnosti na - zejména ČT - nejsou zodpovězeny,popřípadě doslova mizí 'v systému'. To znamená,že na ně nikdy nikdo neodpoví. Snad nechcete po občanech,aby unášeli členy Rady a drželi je v zajetí,dokud na dotaz neodpoví?! Navíc bez ohledu na roky neutěšený stav nefungujícího ivysílání, úroveň jednotlivých redaktorů, atd., atd. ... je ředitel ČT každoročním adresátem odměn v řádu statisíců.To mu nezávidím,jen by mě zajímalo,za co ty odměny dostává. Jaký je jeho skutečný úkol. Protože spokojenost diváků/plátců a nestrannost ČT to očividně není. Můžete to, jako zvolený politik, zjistit? Já, jako občan, nemám šanci. Já 'jen' patřím mezi ty, co to platí. Děkuji za odpověď. Marek Skalka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2016 8:20:03 - JUDr. Michal Hašek
Plátcem koncesionářského poplatku jsem stejně jako Vy. Realitu veřejnoprávního vysílání pochopitelně znám. A často jí v různých útocích pociťuji mnohem bolestněji než Vy. Věřte mi. Jak se ale říká: žádný strom neroste do nebe.