ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2016 18:24:48 - tomas moukes

Projekt přímé demokracie 2

Já jsem myslel, že byste tady na parlamentních listech udělal sekci Přímá Demokracie a lidi by tam hlasovali podle toho, jak jsem popsal v předchozím dotazu. Lidi sem chodí kvůli politice, mohlo by je to zajímat, třeba by to zvedlo i čtenost PL A asi to není tak těžké udělat, třeba by to stálo za zkoušku, lidi rádi hlasují v anketách.
Byl by to taky zajímavý pokus, jak by to asi vypadalo, kdyby to bylo i doopravdy. Podle mě mininálně opravné referendum by bylo užitečný - lidi by odmítli inkluzi ve školství, cenzuru internetu, možná i EET a kontrolní hlášení apod. U lidové iniciativy by to byla větší otázka - ale bez ní zas těžko vystoupíme z eu, budeme mít ustavní zákon o vyrovnaném rozpočtu, zákon o nezvyšování daní apod.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2016 10:15:30 - Ivo Valenta

 Zdravím Vás,

děkuji za přiblížení a rozvedení Vašeho nápadu, který je zajímavý. Předám ho vedení Parlamentních listů k posouzení a vyhodnocení.


S pozdravem

Ivo Valenta