Mgr. Jiří Dienstbier, ml.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2016 16:45:04 - Vojtěch Luňák

pokračování

Řekněte mi upřímně! Co ta nejpočetnější menšina v ČR, která je dodnes stále předmětem vášnivých diskuzí a za tolik roků se nebyla schopna nějak adaptovat nám tolik významného přinesla? Kolik z ní máme vynálezců, umělců, významných chirurgů……

Podle Vás tedy, bude-li někdo vyzván v televizi k vyslovení prognózy na téma „jak to tedy vidíte s muslimy u nás dál“ by mělo být vysílání takovéto informace trestáno? /předsudek – v podstatě prognóza, která může být i objektivní na základě dosud viděného, známých faktů a usuzována dle inteligence/

Osobně si myslím, že to trochu přeháníte…. Kde máme svobodu slova?

Dle mého názoru je náboženství určitý spolek lidí zastávající společné hodnoty, dodržující nějaký kodex, stanovy, něčemu věřící, který se schází.

Ale stejně tak to má spolek zahrádkářů, sbory dobrovolných hasičů, cech kominíků…..a mě jako metalistu velice uráží, když lidi, kteří poslouchají pop, dechovku apod. říkají, že „to je jen takové mlácení na kytaru“ k tomu netřeba nic umět.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.