Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.06.2016 18:31:31 - jeho nejtemnejsi temnosti

dotaz

Vážený pane senátore, tak si čtu vaše odpovědi voličům, zajímalo by mě jestli byste vy a vaši kolegové přece jenom neměli psát o Ukrajině trochu smířlivěji, přece jenom jim to tak trochu dlužíme. Je to bezpochyby nefunkční stát, ale v našem zájmu je aby fungoval. Přece jenom jsme slované a máme si pomáhat. Ty nesmysly o fašismu a že jim od toho pomůže ty použilo Rusko za posledních 100 let už 45x a použilo to i v 68, akorát nám tenkrát neukradli žádné území, to už udělali v roce 45. Je nutno se na RF dívat realisticky, není to náš přítel, ale musíme se s nimi naučit asertivně přátelsky žít. Že tam ruští vojáci v Donbasu jsou to vím od přítele, který je v praporu Ajdar, není to žádný nácek, je to fakt chytrý kluk s VŠ a prostě chce jen pomoci své zemi. Já chápu že je pro vaši stranu snadnější hledět do stalinské minulosti, ale do budoucnosti může být pro voliče odpuzující, protože v současnosti tady není žádná levicová alternativa proti ČSSD, která tak nějak neví co má se sebou dělat..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2016 15:33:16 - Jaroslav Doubrava

Vážený, nebo snad neznámá, věřte, že bych podstatně raději smířlivěji psal. Nepíši o ukrajinském lidu, Píši ve svých vyjádřeních o těch gaunerech, kteří ve službách Američanů rozpoutali vraždění občanů, jejich bezuzdné okrádání a terorizování. A fašizmus tam? Věřte, že to není nesmysl, ale tvrdá skutečnost. Neviděl /a jste záběry pochodujících, hajlujících praporů pod vlajkami s hákovými kříži v Kyjevě? Internet vám to ukáže. Stačí jen chtít se podívat pravdě do očí. Jak asi víte, navštívil jsem Luhaňskou oblast. Žádného vojáka RF jsme tam já ani ti, kteří tam byli ve stejné době, jako já neviděli. Účelové lži o kolonách ruských tanků jedoucích do oblastí Luhaňska a Doněcka by se přece v době satelitní techniky schopné zaznamenat i krabičku zápalek na zemi, lehko dokázalo. Proč jsme takové záběry nikdy neviděli? Odpověď je jednoduchá. Žádné takové kolony nebyly ale lživé propagandě, žel i našich, sdělovacích prostředků se toto tvrzení náramně hodilo. Co jsme ale viděli byly důsledky řádění a vraždění těch praporů, o kterém asi píšete. Ostatně podívejte se na video z Oděsy.                               Pro Vaši informaci, ze strany o které píšete jsem byl odejít, takže jejím členem nejsem. nicméně s Vaším názorem vyjádřeným v závěru dotazu musím souhlasit. Ano, jsme slované a proto mě situace ukrajinského lidu velmi trápí. Z dotazu mám pocit, že trápí i Vás a za to i položení dotazu Vám velmi děkuji, byť mě mrzí, že je to dotaz anonymní. Jaroslav Doubrava