Ing. Josef Hájek

  • ANO 2011
  • Orlová
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2016 12:20:00 - V.Spurný

Proč zůstáváte v koalici?

Já vám vůbec nerozumím a Komárkovi včera v televizi už vůbec. Nemyslíte, že takhle budete všem pro smích? Proč nejdříve jednáte a pak myslíte? Není to poprvé, co jste vyhrožovali odchodem z vlády. Co budete dál? Vy totiž chcete koaliční smlouvy měnit, ČSSD a Lidovci ne. Podle mě to s vaší vládou půjde nyní od 10 k 5 a to jste měli tak dobře našlápnuto. Spurný

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2016 16:45:49 - Ing. Josef Hájek
 Dobrý den,odpověď na Vaši otázku není jednoduchá. Z mého pohledu  bychom odchodem z koalice udělali velkou radost Kalouskovi, Fialovi a samozřejmě i Sobotkovi. Žádná  tvz. "standartní" politická strana s námi nechce dobrovolně spolupracovat. To je fakt se kterým se každodenně setkáváme ve sněmovně. V tomto volebním období ČSSD jinou alternativu než spolupráci s námi neměla. Neumím si představit, že by  v roce 2013  sdělil  pan Sobotka voličům ČSSD, že chce jít do koalice  s Kalouskem. Je ovšem už rok 2016 a tak se přímo vybízí si před volbami vyzkoušet variantu menšinové vlády ČSSD s podporou TOP-09.  Kdyby to nějak fungovalo, a myslím si, že by se "kluci" domluvili, tak by mohla ČSSD při příštích parlamentních volbách v roce 2017 tvrdit svým voličům, že jinou variantu než koalici s TOP-09 není reálná, protože hnutí ANO se ukázalo být nespolehlivým partnerem. Myslím si, že máme pořád našlápnuto správným směrem.Pokud chtějí naši občané opravdu změnu, musí hnutí ANO příští volby nejenom drtivě vyhrát, ale také být schopno uzavřít koalici. A to tom se již rozhoduje dnes.S pozdravemJ.H.