PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2016 12:48:50 - Michal Sandr

Rozdělení ČSFR a nynější územní celky

Vážený pane PhDr. Sládku. Jistě Vás velmi zajímá dění v naší republice. Mne též! Nechci naši republiku však nazvat Českou, protože vlastně ani nikdy neměla být tohoto názvu! Vždy pro mne byla Československou a dle platných zákonů i vlastně je! Mohl byste mi prosím tedy říci Váš názor na rozpad ČSFR, a jestli podle Vás jsou tyto nynější územní celky, podle Vás, v naší republice správně rozděleny?! Zajímal by mne také Váš názor, jestli váháte nad spravedlivostí rozdělení těchto územních celků a jak byste si jejich správné a spravedlivé rozdělení představoval?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2016 20:39:11 - PhDr. Miroslav Sládek
 Děkuji za otázku.Československá republika nezanikla, protože její rozdělení bylo v rozporu s platnou ústavou a platnými zákony. Svévolné rozdělení na více krajů bylo dáno jenom snahou co nejvíce znehodnotit poměrný volební systém a přeměnit ho v ten nejvýhodnější pro velké strany.Trváme na obnovení Československé republiky a jejím  zemském uspořádání. Země Česká, Moravskoslezská, Slovensko a Podkarpatská Rus. Samozřejmě zrušit nesmyslné kraje.