Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2016 18:17:52 - zuzička

pochvala od Zuzičky

Vážený pane senátore,
tento váš poslední článek v PL nemá chybu. Vynikající celkové vyhodnocení všeho. Proč někdo smýšlí tak dobře jako vy a není v politice výš, kde by s tím něco mohl udělat. To naše šílené vedení, které máme nás svojí tupostí, jinak se to snad ani nedá nazvat ,vede přímo do záhuby. Bojím se o naši zem, co s ní ještě do voleb stačí provést a napáchat za nepředloženosti. Jaká je u nás páka na referendum, když to prý Sobotka nějak ošéfoval, aby nemohlo být. Přece nežijeme ve středověku a on není král, který má právo takto rozhodovat proti vůli občanů. To chce věci dotáhnout tak daleko až lidi přestanou pouze mírumilovně demonstrovat? Chce na lidi použít sílu? Že by, to jeho jednání i ostatních členů vlády s námi mělo nějaké ošklivé záměry? Nechceme migranty, je to sebevražda, ani nechceme být v EU, která není taková jak nám slibovali. Psala jsem panu Štěchovi na jeho opěvný článek o EU asi před 14 ti dny, at mluví pouze za sebe, že ČR chce zůstat v EU.Žádná odpověd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2016 12:04:57 - Jaroslav Doubrava
 Vážená paní Zuzičko, moc děkuji za pochvalu. Takovou si snad ani nezasloužím. Víte, otázka referenda nenahání husí kůži jen premiérovi Sobotkovi, ale celé vládní garnituře a nejen té současné! Pokud jde o naše členství v EU, vládnoucí mají velikou oporu právě v referendu o přístupu. Přiznám se, že jsem byl proti a velmi jsem se snažil přesvědčit své okolí pro hlasování proti vstupu! Marně. Nedávno jsem doporučil lidem, aby se vrátili k materiálům, kterými nás přesvědčovali pro ano. Jedna lež vedle druhé! Smutné je, že jsme, jako národ, velcí bojovníci, sedíme li v hospodě u piva. Jenže podívejte se, kolik se nás sejde na veřejné demonstraci!!! A to je to, s čím vládní počítají a dělají vše pro to, aby odpůrce drželi rozhádané a nejednotné. V Tom je její síla. Dokud si neuvědomíme, že s takovou rozhádaností a roztříštěností musíme skoncovat, budeme vládním pro smích a nic nedokážeme: Přeji Vám hezké dny. Jaroslav Doubrava