Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2016 13:57:46 - Docent

Rakousko - volební podvod?

Dobrý den paní poslankyně jste překvapená z rozhodnutí rakouského ústavního soudu, který nařídil opakovaní voleb z důvodu porušení volebních procedur v mnoha rakouských okrscích? A jaký očekáváte nový výsledek, který bude více kontrolován pozorovateli všecho druhu? Osobně jsem přesvědčený, že hlasy z klasických volebních uren byly sečteny v pořádku (podvod není možný) ale korep. hlasy které tkz. pomáhaly zpracovávat dobrovolníci z neziskových organizací jsou velmi problematické. O tom, že něco pěkně smrdí si štěbetali i vrabci na střeše. Když budu parafrázovat jeden výrok z filmových Pelíšků - Rozkaz zněl jasně, ten Hofer nesmí vyhrát za žádnou cenu! Dělal by velké problémy při budovaní naší krásné, multikulturní, sluníčkové Evropy. Takový rebel (živel) a prezident? To přece nejde.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2016 6:23:17 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den, nepřísluší mi komentovat rozhodnutí soudu. Jsem součástí moci zákonodárné a věřím, že opakované volby budou probíhat v souladu s rakouskými zákony.