Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.07.2016 14:05:17 - Kateřina T.

Afrika - migrace - S.A.

Dobrý den pane Teličko,
1)chci se zeptat, zda vůbec má Evropa nějakou povinnost přijímat migranty, kteří se jen množí a nepracují a jsou násilnický? A máme snad v zákoně, že se do konce jejich života máme starat o azylanty, kteří nás budou "vyžírat a nepracovat? I toto máme u nás v zákoně?"
3) Kolik příspěvků dostává EU od S.A. na podporu islamizace? Sama S.A. se netají tím, že platí vysoké sumy na islamizaci USA a nyní Evropy. Tak mě zajímá, komu ty peníze posílají, kdo jsou jejich příjemci, to by totiž vysvětlovalo jejich názory a rozhodnutí. Jsou příjemci politici EU či jejich představitelé Organizace pro islámskou spolupráci? A proč je tato organizace v čele EU? Proč tam nejsou další organizace různé víry ??? Proč jen islámská víra?

A další otázka, Afrika - dle vědců z institutů napsali, že Afrika by uživila 2x více populace, než má nyní, kdyby Afričané pracovali a neváleli se a ne se jenom množili. To znamená, že si za bídu a chudobu vlastně mohou sami, ne???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2016 14:35:10 - Pavel Telička
Dobrý den, Kateřino, přiznám se, ze Vas jazyk mi přijde na hraně. Chápu, ze mate starosti a obavy, kterými je na místě se zabývat. Ale nemohu sdílet ani pausalizaci, ani výlučně negativní ton. Znáte Afriku? Byla jste tam? Jsou tam lidé pracoviti i líní. Jako u nas. Mnozí žiji ve složitých klimatických, sociálních, politických i bezpečnostních podmínkách. Nejsem vysloveně křehký člověk, ale mnohé bych zvládal hůř, nez oni. Pokud vubec. ČR je vázána příslušnými mezinárodními smluvními dokumenty. Vůči uprchlíkům máme jako každá demokratická a civilizovana zeme určitě závazky co se tyka jejich ochrany. Na druhou stranu, máme současné povinnost chránit své občany a jejich práva a svobody. Nelze tolerovat ilegální migraci. Atd.,atd. Obojí jde dohromady. Nemam ten pocit, ze by u nas byla vysoká čísla uprchlíků. Tak proč ta precitlivelost? EU žádné peníze od SA nedostává. Druhou otázku považuji za nedustojnou. Nebudu na ni odpovídat. Chovejme se slusneji a korektneji. I kdyz dnes bodují na politické scéně spis hulváti a populisté. Děkuji. Pat