Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2016 16:48:11 - Milena Žáková

až se začne zabíjet v českých městech

Vážený pane poslanče Schwarzenbergu, jste politik ČR a tudíž je Vaší povinností chránit zdraví a životy občanů ČR . Co prosím uděláte , aby v budoucnu k takovým vražedným, krvavým nábožensky orientovaným masakrům proti křesťanům nedocházelo i u nás.Jsou politici , kteří vědí a navrhují konkrétní opatření .Vy doporučujete , že se máme s terorismem proti křesťanství a postupnou likvidací suverenity státu smířit a zvyknout si na ně po dobu minimálně 20 let . Vysvětlete mi prosím jaké" smiřovací" právo v mé české rodné zemi to je ???? Děkuji , s pozdravem Milena Žáková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2016 16:32:32 - Karel Schwarzenberg
Snad jsem se nevyjádřil úplně přesně, když jsem použil slovo smířit, spíše jsem mínil, že si na to budeme muset zvyknout. Nikdy jsem neřekl, že se máme smířit s postupnou likvidací suverenity států, byť samozřejmě terorismu můžeme lépe čelit v rámci NATO a EU, což jisté omezení suverenity s sebou přináší. Ale je to bezpečnější cesta, než kdybychom jako osamělý stát s tím měli bojovat.

Při nejdůkladnějším zpytování mého svědomí, nejsem si vědom jakékoli nenávisti. Aby rozdělené tábory v Čechách se smířili, by bylo důležití, ale musíme na tom pracovat všichni na všech úrovních, nejen na nejvyšší politické úrovni, ale všichni občané.