Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2016 18:55:28 - Jana Smrčková

ČSSD

Dobrý den pane Kobza, plně souhlasím se vším, co jste napsal. Prosím, jaký je Váš názor na to, že ČSSD má ve svém programu promigrační politiku? Druhý dotaz: kolik % hlasů by SPD potřebovala, aby jste mohli prosazovat svoje návrhy zákonů? Přeji hodně úspěchů, ať jste úspěšní v krajských volbách, které budou opravdu zkouškou našich občanů, zda pochopili, že změna je nutná! Celé mé široké okolí volí SPD. Děkuji. Jana Smrčková.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.09.2016 12:14:39 - Mgr. Jiří Kobza

Dobrý den,

s odstupem času od Vašeho dotazu vidíme, jak i ČSSD dokázala otočit o 180° alespoň podle vyjádření některých jejích kadidátů (např.p.Humla) Takže já bych asi se spíše zamyslel nad otázkou jaký názor na imigranty bude mít ČSSD před volbami a jaký po volbách. Jedině SPD s Tomiem v čele drží stále stejnou politiku i rétoriku odmítání jakékoliv nelegální nebo vnuceně legalizované imigrace. Abychom vyhráli volby tak by cca 35% stačilo :-)  Děkuji za podporu a přeji hezký den.