Ing. Jiří Oberreiter

Nezávislý politický konzultant
  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2016 17:43:26 - Jana Smrčková

SPO

Vážený pane Oberreiter,
Váš poslední článek si skutečně zaslouží víc než sympatie široké veřejnosti. Prosím můžete mi sdělit, jak velký úspěch očekáváte v nastávajícch krajských volbách a kolik % by jste potřebovali ve volbách v r. 2017, aby jste mohli prosazovat svoje návrhy zákonů, které snad konečně někam povedou? Děkuji. Jana Smrčková. (já i celé moje široké okolí Vám dává hlas)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.07.2016 21:32:25 - Ing. Jiří Oberreiter
 Dobrý den, děkuji za dotaz a i za podporu. Vyjádření účasti a soucitu s rodinami obětí je pouze elementární slušností a podporou. Teroristické atentáty v Evropě vidíme jako důsledek zcela chybné imigrační politiky jak evropského vedení v Bruselu, tak i většiny národních států. Je třeba okamžitě zastavit příliv nelegálních imigrantů do Evropy, skončit s úvahami o jejich přerozdělování a začít s jejich deportací do zemí původu. Co se týče krajských voleb, tak naše SPO by samozřejmě chtěla uspět v co největším počtu krajů. Volby budou určitým indikátorem stavu společnosti. Pro vstup politické strany do Parlamentu v r. 2017 je třeba získat minimálně 5%. Byli bychom rádi, kdybychom získali daleko vyšší procento voličských hlasů. Věříme, že nové strany s novými lidmi a autentickými programy zohledňujícími zájmy společnosti a bránícími vše to, co ještě máme, budou úspěšné. Věříme, že významná část společnosti již prozřela a své hlasy nebude automaticky dávat těm stranám, které v posledních 25 letech zcela propadly, zradily voliče a jejich poslanci zastupují pouze sami sebe a své klientelistické vazby.