ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2016 15:49:21 - RadekVT

Turecko, člen NATO, se mění v islámskou diktaturu......

Naprosto souhlasim s vasim hodnocenim situace, jak ale primejeme vladu, aby se zala chovat zodpovedne vuci svym obcanum? Volby jsou daleko.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2016 10:20:04 - Ivo Valenta
 Dobrý den,

děkuji za podporu. To je velmi složitá otázka, na kterou společně budeme jen těžko hledat odpovědět. Napadá mě k tomu říct, že každá strana vždy ve volbách slibuje změny a projevuje zájem o občany a jejich každodenní problémy. Když se ale dostane do vlády, zájmy občanů musí jít stranou na úkor stranických šarvátek a hledání "zajímavých" trafik pro straníky, bez ohledu na jejich schopnosti a charakter. Navíc se v zápalu dohadů a snaze najít konsensus za každou cenu politici tak vzdálí obyčejnému občanovi, že pak vlastně ani neví, co chce. A když se to dozví, neumí nebo nemá sílu na prosazení. A tak to vzdá. To je to, co je potřeba změnit, začít se ptát více lidí na to, co je trápí a vyhodnocovat, jak nejlépe, samozřejmě efektivně a rozumně, to vyřešit. Takhle to funguje i v byznysu, prosperita firmy a zákazník jsou vždy na prvním místě a pak už se to musí jen vybalancovat. 

Hezký den

Ivo Valenta