Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2016 15:59:43 - Ferda králík

Ještě k superstátu

Dobrý den pane Okamura,
ještě k dotazu p.Smrčkové, posílám odkaz na článek B.Kurase:http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/3011-migrace-muslimu-do-evropy-je-planovana-akce-byla-domluvena-v-roce-1995-rika-benjamin-kuras. Mně osobně z chování a mnohých prohlášení proEU politiků vyplývá, že směřují k tomuto jednoznačně. Už se vidí asi jako prezidenti EUUSA. Mohl byste s tímto dotazem oslovit mistra kličkování, pana premiéra Sobotku ? Můžete i mediálně seznamovat občany, kteří možná toto netuší. Já jsem pro spolupráci,ale na určité úrovni, to, co se děje nyní mi připomíná skoro druhou RVHP , kde zase hrajeme druhé housle. Když kráčíme jak chtějí, poplácávají "nás" po rameni, ale jakmile máme jiný názor, tak nás komandují, cože si to dovolujeme.
S pozdravem
T.Kučerová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2016 15:10:25 - Tomio Okamura
Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Ano, přesný postřeh. S tím rozdílem, že RVHP byl jen společný trh - nikdo nám nediktoval zákony ani normy. Nikdo nám sem neposílal migranty. Takové porušování suverenity nenapadlo ani sovětské komunisty. Ať se Vám daří!Tomio Okamura