Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2016 15:03:04 - Marketa Jandísková

Čím si vysvětlíte, že muslimové napadali truchlící po Nice a Mnichovu?

Dobrý den,
nevím, zda se to psalo v českých novinách, ale ve Francii (francouzkých novinách) druhý den po útoku byli napadeni truchlící lidé muslimy, to samé se stalo i v Mnichově, kde na ně muslimové ukazovali IS znaky a hrozili smrtí. To je ta integrace?? Není jiné východisko, než občanská válka? Proč pořád se mluví, že se muslimové integrují, když většina ukazuje, že je to nemožné.......vemte si, jak s větší populací rostou jejich nároky. Nejdříve nic nechtěli, pak začali mluvit o šátkách, pak chtějí výuku islámu a arabštiny, pak chtějí více přestávek na modlení jak ve škole tak v práci, pak chtějí aby je naše oblečení neuráželo a napadají naše ženy a děti za nevhodné oblečení buď je pobodají a nebo znásilní. Neznám ve Francii normálního občana, který by neměl zkušenost, že ho nějaký arab okradl. Možná vyjímky jsou politici, co mají ochranky, takhle to dál nejde....politici nic nepociťují, ale občané ano.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2016 15:04:48 - Mgr. Stanislav Huml

Dobrý den,

vnímám problém úplně stejně. Multikulty obohacení nabylo neuvěřitelných rozměrů. Problém je v množství příchozích a jejich chování. Nevěřím, že jsou schopni integrace.