Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.08.2016 17:57:38 - venosF

Na koho ukazujete?

Dobrý den, proč na FB ukazujete na opoziční politiky , jak vítají migranty? Oni v opozici jen o vítání mluví, kdežto vaše strana je realizuje. (dovoz 3000 migrantů proti vůli občanů) Proč prstem neukážete na Sobotku, Dientsbíra, Hamáčka atd?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2016 11:48:31 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den, všichni zadržení migranti byli umístěni do detenčních zařízení, nebyly jim poskytnuty žádné benefity, bylo jim oznámeno, že nemají nárok na azyl a byli buď vráceni, nebo šli do Německa. Reálně u nás zůstalo dle mých informací několik jednotlivců. To byla správná politika, za kterou nás mnozí kritizovali, aby teď uznali, že jsme měli pravdu. Ačkoliv nás v EU přehlasovali a nutí nás k přijetí oněch 3000 migrantů, reálně se k nám téměř žádní nedostali. Striktně totiž dodržujeme naše azylové a migrační zákony, které patří k nejpřísnějším v Evropě. Politika naší vlády je myslím rozumná, byť si dovedu představit ještě tvrdší přístup proti snahám EU nám diktovat své požadavky. A opozice může být zítra vládní stranou, proto je potřeba poukazovat na vstřícný vztah k přijímání migrantů TOP09 reprezentovaných Karlem Schwarzenbergem a dalšími. Hezký den, Zdeněk Škromach