Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2016 22:15:46 - apGARPcz

jsi na sebe hrdej?

zdravim.predpokladam,ze jsi uplne jinej,nez jak se prezentujes....,nebo ne?ale co me zajima,i když tusim odpověď,je,zda jsi na sebe hrdej....v tom smyslu,jakou praci delas.zda si třeba nekdy nerikas,mohl jsem delat tamto,chtel bych delat tamto....,a podobne:-).s tim,ze si nakonec reknes-a co,delam tohle,vydelavam,mam se dobře,v tomhle malym ceskym rybnicku jsem vlastne dobrej. . . vis co,myslim ten vnitrni hlas,ne ty keci okolo:-).p.s.znas budulinka?ten kreslenej hudebni klip....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2016 3:06:26 - Pavel Novotný, DiS.
 Hrdý na tebe jsem, živím pár lidí, dávám práci. Ve svém oboru patřím k uznávaným špičkám, patřím mezi deset nejlépe placených novinářů v zemi, smiřte se s tím. Mimochodem úspěšně podnikám, hraju poker... dokonce jsem s vadou řeči moderoval rok a půl živě v prime time největší televize v zemi... hele já prostě na co sáhnu, to mi jde. Ano, jsem na to pyšný.