Ing. Lubomír Toufar

  • SOCDEM
  • Blansko
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.08.2016 11:41:27 - Morávek

Pat a Mat

Dobrý den, nemyslíte, že pan Hašek i Sobotka jsou již politické mrtvoly, a pokud strana nevygeneruje novou výraznou osobnost, skončí, jako ODS? Nebo má Sobotka vaši 100% důvěru a nikoho jiného byste za předsedu nechtěl? A co říkáte na Haškovy lži?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2016 8:42:48 - Ing. Lubomír Toufar

Dobrý den pane Morávku,

děkuji Vám za dotaz, na který reaguji takto. V žádném případě si nemyslím, že Michal Hašek a Bohuslav Sobotka jsou politické mrtvoly. Podle mého názoru ČSSD nemá lepší osobnost na pozici lídra pro krajské volby na jižní Moravě než je Michal Hašek, který získal značnou podporu ve vnitrostranickém referendu. Stejně tak nemá lepší osobnost na pozici premiéra a šéfa strany než je Bohuslav Sobotka, který má moji 100% důvěru. Nemám rád vůdčí typy -buldozery, ty už jsme tu měly jak zprava tak zleva a nedopadlo to moc dobře. Bez dlouhého zdůvodňování se stačí podívat na výsledky fungování vlády od posledních voleb. Být mezi nejlepšími státy EU v ekonomickém růstu, míry nezaměstnanosti a dalších kritérií nepřišlo samo s sebou. A za výsledky vládnutí na krajské úrovni se ve srovnání s ostatními také nemusíme stydět, spíš naopak.

Přeji Vám příjemný zbytek léta, optimismus a reálný pohled na věci kolem nás.

S upřímným pozdravem Lubomír Toufar