Ing. Jiří Petrů

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.08.2016 11:41:58 - Morávek

Pat a Mat

Dobrý den, nemyslíte, že pan Hašek i Sobotka jsou již politické mrtvoly, a pokud strana nevygeneruje novou výraznou osobnost, skončí, jako ODS? Nebo má Sobotka vaši 100% důvěru a nikoho jiného byste za předsedu nechtěl? A co říkáte na Haškovy lži?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2016 11:44:39 - Ing. Jiří Petrů

Dobrý den a poděkování za e-mail. Respektuji váš názor, ovšem skutečnost, že se pohybuji v blízkosti Bohuslava Sobotky již deset let, mě snad opravňuje k tomu, abych měl odlišný názor, který je podložen osobní zkušeností nikoliv mediální masáží. Poznal jsem člověka s obrovským pracovním nasazením, rozvážného, který své kroky důsledně promýšlí a snad v některých případech až velmi tolerantního. Pokud se týká kolegy Haška, je třeba vzít v potaz, že je v současné době lídrem kandidátky ČSSD v Jihomoravském kraji a bude bezesporu nést hlavní tíži útoků politických konkurentů, především těch, kteří jsou nevýrazní a nemají vize ani program. Mohu vás také ubezpečit, že o ČSSD obavy nemám. Politická strana, která musela historicky projít takovými zkouškami, je dozajista silná na to, aby zvládla všechny výzvy. Pro mě je důležité, že volební program, se kterým jsme šli do voleb a který byl z velké části také zakotven do koaliční smlouvy, je buď splněn nebo plněn a i stávající pokles preferencí není podstatnější než splnění závazků vůči voličům. Zdraví Jiří Petrů