Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2016 17:20:40 - Horák

Odpovědi.

A tak jsem se díval, jak odpovídáte na dotazy. Většinou vůbec, ale teď před volbama se nějak lepšíte. Proto opakuji svůj dotaz, na který jste, určitě z přemíra práce neměl čas odpovědět .

6. 11. 2015 15:36:20 - Horák
Diskuse.
"Vážený" pane. Čtete někdy reakce zde diskutujících na Vaše články? Vždy mě velice pobaví. Ale na druhou stranu, je mě smutno z toho, že to, co píšete, je z hlavy poslance. To fakt píšete sám?
Odpověď
Tento dotaz čeká na zodpovězení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.08.2016 13:56:33 - Ing. František Laudát
Pokud Vás baví z velké části výroky hrubé a urážlivé, které jsou skutečnou žumpou, potom se nad sebou zamyslete. Vypovídá to o Vás velmi mnoho. Do nějaké doby jsem se podobou diskuze trápil. Ale jednou jsem potkal psychologa, který mně na otázku, co je to za lidi, kteří si vylévají vztek na webech a sociálních sítích, říkal, že to velmi často s názory autora článku vůbec nesouvisí. Ti lidé mají osobní problémy, jsou frustrovaní z vlastního života a hledají viníka mimo sebe. Prostě si odmítají připustit, že za svůj zpackaný život si mohou ve většině případů sami. Jsou samozřejmě výjimky. Ale bohužel, štěstí není nároková dávka, ani se prostě nemůže stát, i když vám to někteří politikové slibují. Jenže tyhle jejich výlevy na sítích jim nepomohou, kdyby ten čas věnovali sobě a snažili se najít svoje místo v životě, lépe by udělali. Pokud se zamyslíte nad obsahem příspěvků, téměř nikdy tihle lidé nejdou do věcné opoziční argumentace, jen sprostě uráží, zpravidla se potom příspěvky posunou k jinému tématu a blogeři se začnou urážet navzájem. Je velká škoda, že tím odrazují autory skutečně věcných oponentních názorů od velké šance, že přispívatel s nimi povede kultivovanou polemiku. Co vím od řady kolegů a kolegyň, chovají se stejně. Prostě už to žumpu nečtou. Dokonce před nějakým časem jsem se pozastavil nad tím, že forma urážek je často velmi jazykově podobná a kdosi mně říkal, že je to občas i organizováno politickou konkurencí. Spíš ale preferuji výklad psychologa.  Pokud se týká toho, že teď více reaguji, jednak jsem před časem vážně uvažoval, že na dotazy tohoto serveru nebudu reagovat, právě kvůli jeho měnícímu se charakteru , ale potom jsem si říkal, že jednak nebudu ignorovat slušné lidi, kteří sem také píší a těm ostatním dokola připomínat, že nenávist a zloba jejich životu nepomůže, spíš naopak. Pro vaši informaci, s volbami frekvence příspěvků nesouvisí,  nyní nikam nekandiduji a navíc, je léto, přece jen je o něco více času, od září už to zase bude horší. Parlamentní listy zveřejní téměř vše. Proto Vám nic nebrání si sednout a napsat polemiku s kterýmkoli mým názorem. Závěrem ještě, nikdo mně žádnou odpověď na PL nikdy nepsal. Budu na Vás myslet a držet Vám palce, abyste byl ve skupině sebevědomých a hrdých občanů, kteří se o sebe postarají, něco za Vámi pozitivního zůstane, něco, z čeho budou mít prospěch alespoň trochu i ostatní, kteří pomoc opravdu potřebují. Ale doufám, že už tam patříte, nebo směřujete. Hezký a klidný nastupující podzim.