ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2016 10:49:37 - lucy22

čeká nás válka?

Dobrý den pane Valenta, chci znát Váš názor o tom, co se nyní děje v Německu a vlastně v celé EU. Media informovala o tom, že Německá vláda doporučuje občanům vytvořit zásoby jídla a vody na 10 dní.. K čemu se schyluje? Copak se o tom v politických kruzích nemluví? Neříkejte že taková opatření jsou jen tak pro jistotu.. objevily se i teorie, že je plánovaný útok na ruské vojenské objekty za účelem vyvolání velké jaderné války? a tyto útoky podle některých zdrojů maji přijít v nejbližších týdnech.. na co se tedy máme připravit? nechci abychom já a moje děti malé zemřely v tak kruté válce, ale vše se k tomu schyluje.. Něměcká kancléřka má své rozkazy a ty poslouchá.. co máme my obyčejní lidé dělat? na co se připravit? řekněte nám už někdo pravdu, mezi obyčejnýma lidma už se o válce mluví delší dobu, mluví o ní ruský prezident, spousta dalších politiků a vojenských analytiků.. nevěřím, že jde o zbytečnou paniku...vše má své příčiny a důvody a vždy jde o něčí zájmy... prosím o Váš názor..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2016 9:01:24 - Ivo Valenta

Dobrý den,

opět si dovolím odkázat Vás na své předešlé odpovědi, které se týkají migrace. K Vašemu dotazu ohledně jaderné války či vytváření nějakých zásob, neslyšel jsem o ničem podobném, pokud chcete, abych se blíže vyjádřil, pošlete mi odkaz na podobné spekulace. Nerad bych podporoval zbytečnou paniku, když nemám detailní informace. Nicméně, jak jsem již několikrát říkal, současné řešení uprchlické krize ze strany EU ohrožuje bezpečnost, ekonomickou a sociální situaci ve všech jednotlivých zemí v Evropě. Je třeba se nespoléhat na jiné, ale přistoupit k vlastním řešením. Ozbrojování občanů pro zajištění bezpečnosti pro své vlastní rodiny bych určitě doporučoval. Soustředil bych se i na rozvoj nové dimenze spolupráci v rámci složek NATO, bez amerických a ruských spojenců se do budoucna určitě neobejdeme, jak vidíte, EU je na pokraji své existenční krize.

Ivo Valenta