PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2016 18:11:29 - Michal Sandr

Migranti a obrovská zdravotní hrozba pro Evropu

Vážený pane PhDr. Sládku.Znovu se na Vás obracím,protože jsem se ptal jiných politiků a do nynější doby mně neodpověděli nebo nechtěli mně odpovědět.Nyní není dne,kdy bych nečetl nebo neslyšel nějakou „JOBOVKU“!A mnohdy ne jen jednu!Vždy,když se o něčem mlčí,tak to je velký průšvih!Nyní se mlčí s hygienickou a zdravotní situací v Evropě ohledně nemocí,co mohou a přinášejí do Evropy nynější migranti,hlavně z Afriky!!!Do asi září minulého roku těchto zpráv byly plné Facebookové stránky.A od té doby NIC!Skoro ani řádek!!!Do té doby FB stránky psaly,že Evropě hrozí epidemie nejméně HEPATITIDY! Také AIDS,TBC,MALÁRIE,LEISHMANOZY,HOREČKY CHICUNGUNYA,TYFUS,ZÁŠKRT,MENINGOKOKOVÁ MENINGITIDA, DĚTSKÁ OBRNA, ČERNÝ KAŠEL A JISTĚ DALŠÍ A DALŠÍ NEMOCI A VIRY!!!To vše jsou nemoci,které byly do této doby již skoro z Evropy vymýceny.Mimo asi jen AIDS!Na většinu těchto nemocí však asi naše těla nemají obranné látky!Co si myslíte o této situaci!Mělo by se také o této situaci VEŘEJNĚ HOVOŘIT?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2016 9:20:52 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za dotaz, protože považuji zavlékání těchto chorob do Evropy za nebezpečí, které může vyhubit celé původní obyvatelstvo, tedy nás všechny. Mnohé z těchto nemocí zde sice například ve středověku byly. Od té doby však v novém prostředí mutovaly, takže představují odjištěnou zbraň. Mnohé jsou nové. Ať již se jedná o jakoukoliv nemoc, nejsme proti ní nijak chráněni, protože na jejich současnou formu nejsou léky. Třeba AIDS, postup nemoci se dá zpomalit, ale ne vyléčit. Ostatní jsou smrtelné.Tomuto nebezpečí se dá ovšem čelit jenom deportací přivandrovalců a důslednou ochranou hranic EU, pokud se to některým členským zemím nelíbí, tak ochranou našich hranic.