ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2016 18:14:29 - Ignác H.

Migrace alias horor jako Resident Evel.........

Dobrý den,
při pohledu na horor Resident Evel, tak mi připomíná dnešní migraci. Rozdíl je v tom, že oni vraždí mrtvý živé, kdežto v Evropě je stav, že migranti vraždí původní obyvatele. Nic pozitivního nepřináší, jen samé problémy, likvidace školství, zdravotnictví, sociálního státu, kriminalitu, nemoci. Šíří se v podobě nejen migrace, ale i populačního růstu jako parazité, na zdravotním, sociálním systému. Pokud se někdo snaží zničit Evropské státy, jde mu to velice dobře, stačí mít pod palcem EU a jde to jak po másle, není záhadou, že EU (komise,europoslanci) jsou podplacení ať už Sorošem, či přímo vládou USA, všichni to ví, ale bojí se to říci nahlas. Je jediná možnost, vystoupit, vybudovat dobrou početnou armádu a zůstat tzv."Izraelem", všichni mít povinně zbraň a umět střílet, co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2016 8:59:37 - Ivo Valenta
 Dobrý den,

děkuji za dotaz, již jsem několikrát na obdobnou otázku odpovídal, prosím tedy podívejte se na mé předešlé odpovědi, ve kterých mé recepty a návrhy na řešení naleznete. 

Děkuji za pochopení.

Ivo Valenta