Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.08.2016 6:37:34 - Libuše-1

Dovoz ilegálních ekonomických migrantů

Dobrý den, pane senátore, můžete mi říct, proč se poloprázdný senát 25.8. zabýval povolením alkoholu při jízdě a celkem je těmto lidem (prý našim zástupcům) nevadí, že se v tichu chystá: Česká vláda sice nahlas migrační kvóty odmítá, ale ve vší tichosti už hledá generálního poskytovatele integračních služeb, jenž bude mít za úkol během příštích tří let za půl miliardy korun integrovat z nich vyplývajících šest tisíc uchazečů o azyl.
Proč nás tady chtějí všichni obohatit a nikdo se nás ani neptá, jestli si to jako obyvatelé této části Evropy přejeme? Azyl se uděluje na krátkou nezbytnou dobu- proč tady všichni mluvíte o nějaké integraci naprosto neintegrovatelných, negramotných nemakačenků? Prosím senátory o prošetření této "zakázky"- jde beze sporu o další krádež daní všech pracujících lidí této země (a to nemluvím o 25letém nedobrovolném živení našich snědých příživníků!).Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2016 13:56:48 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Na Vaší otázku mohu odpovědět jen to, že proto, že to Jednací řád Senátu umožňuje. Proč tam tolik kolegů a kolegyň scházelo by Vám měli vysvětlit oni.Pokud jde o kvóty a migraci vůbec, víte asi, že jí odmítám, že odmítám aby nám sem přicházeli nevzdělaní a nevzdělatelní lidé jen proto, že je madam Merkelová do Evropy tahá a zve! Považuji to za zločin vůči obyvatelstvu Evropy. Nepřichází sem z válečných oblastí, přichází ilegálně, bez dokladů, které, podle mého názoru, včas zahodili aby nám mohli lhát o svém původu a co je na tom nejstrašnější, slavnou EU to nezajímá. Odpovědět na otázku jak je možné, že nechrání vnější hranici EU se Bruselu nechce. Jsme pro ně asi naprosto bezvýznamní občané aby se k odpovědi snížili. K tomu neodpovědět se ostatně snížil i náš premier Sobotka, když jsem se ho v Senátu zeptal, zda si nemyslí, že nastal čas zabývat se ne přísunem dalších migrantů ze Sýrie, kde jak víme válka konečně končí ale zabývat se jejich odsunem zpět do Sýrie aby se, toužící po práci, mohli podílet na obnově své země.Asi nám nezbyde, než si zvolit poslance a vládu, které budeme za slovo stát, vládu která s námi nebude jednat jako s póvlem. Jaroslav Doubrava