Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2012 21:05:42 - Ezio auditore

Získané zkušenosti

Dobrý večer pane Novotný, co myslíte, měli by lidé se zkušenostmi z komerční soukromé sféry přecházet do sféry veřejné? Dík a hezký večer

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2012 4:32:35 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

Dobrý den.

Jsem o tom přesvědčen. V komerční, soukromé sféře, pakliže tam pracuje člověk v managementu či vrcholové manažerské pozici, zcela určitě získá velké penzum zkušeností, které může aplikovat, nebo spíše mnohé z nich použít ve veřejném sektoru.

Chcete to ale, aby to nebyla nějaká rychlokvaška, osobně se domnívám, že je vždy výbornou zkušeností, když si vše "našinec" projde od spoda nahoru.Pozná nejenom to dobré, ale především práci v detailu.

Lidé, kteří působili v soukromé, komerční sféře se totiž a oprávněně nestačí mnohdy divit, co ve veřejném sektoru dokážou mnozí úředníci i politici, kteří nikdy nepoznali komerční sféru, vymyslet za neskutečné voloviny. Nakonec i já mám již takovou zkušenost.

Hezký den

Karel Novotný