Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2012 8:59:39 - mykeš

odpověď na dotaz

Co říkáte na to, že vláda pokračuje, byť už ne ve stejném složení? Mluví se o tom, že by vláda mohla žádat o důvěru. Co si o tom myslíte, podaří se ji získat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2012 10:59:38 - Jana Vaňhová

Dobrý den,

těžko se proto, co předvádí tato vláda ve snaze udržet se za každou cenu u moci, hledají slova. Současná vláda má možná ještě mandát z pohledu české legislativy, dávno jej však již ztratila po morální stránce. Tato republika skutečně nepotřebuje vládu, která neustále řeší své koaliční spory a která mohla fungovat jen za podpory politicko-podnikatelského projektu. Neustálé škrty a úspory začínají mít fatální vliv na fungování státu, a to zejména v oblastech bezpečnosti, zdravotnictví a zaměstnanosti.

Jediným výsledkem současného vládnutí jsou zchudlí občané, zchudlé obce a zchudlé kraje. Vláda na místo hledání úspor v likvidaci korupčního prostředí vyluxovala peněženky pracujících lidí, důchodců a samospráv. Lidé logicky s takovou politikou nemohou a nechtějí souhlasit a začínají to stále hlasitěji a viditelněji dávat najevo. S pozdravem Jana Vaňhová