Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2016 21:19:45 - Vítězslav Dohnal

Mašínové

Pane poslanče, Pamatuji si na tu dobu, kdy gang bratrů Mašínů vraždil naše nevinné občany. Do dneška mám archivovaný novinový článek, ze dne 11.8.2010 s názvem " Vražda svázaného, omámeného a odzbrojeného člověka je krutost ", v interviu s Janem Rovenským, ve kterém jste tyto vraždy tvrdě odsoudil. Jsem rád, že jste v tomto tragickém případě konzistentní a názor jste nezměnil. Pamatuji si Vás ještě z doby, za "zlých komunistů ", kdy jste v televizi měl na starosti nehodovost a dopravu a vystupoval jako soudní znalec. Pozorně čtu Vaše úvahy, názory a stanoviska, které prezentujete na Fb. Myslím, že jste čestný člověk, který to v té "parlamentní špíně " nemá . lehké. Kvůli Vám, jsem se dnes v PL zaregistroval, abych Vám vyjádřil svoji úctu a podporu. Přeji pevné nervy a hlavně zdraví. S pozdravem Vítězslav Dohnal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.09.2016 22:04:09 - Mgr. Stanislav Huml

Dobrý den Vítězslave,

moc děkuji, velmi jste mne poctil. Jen upřesním, v TV jsem se poprvé objevil až po roce 19991, do té doby jsem byl víceméně řadovým policistou.