MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2016 10:48:36 - Hana Komínková

Registraci kraje pro provozování nestátních zdravotnických zařízení dostávají i s.r.o. která jsou v jiných činnostech už v likvidaci?

Pane předsedo Správní rady, jak pravdou, že Nestátní Zdravotní Zařízení může provozovat i s.r.o. které podnikalo v úplně odlišných oborech a je v likvidaci? Kraj při registraci NZZ neprověřuje, komu přesně svěřuje péči o zdraví lidu, dnes zdravotní služby? Takové s.r.o. poskytuje péči i v několika krajích ve skoupených ordinacích. A opravdu takovému s.r.o. na zaregistrování stačí odborný zástupce, který provozuje svou praxi stovku kilometrů daleko? A pro mnoho ordinací najednou? Jak a kdy tedy onen odborný zástupce ten odborný dohled vykonává? A hlavně, kolik si takové s.r.o. "odloupne" z kapitačních plateb praktických lékařů? A za peníze, které je ochoten vyplatit na mzdách, platech, nám stále častěji poskytují zdravotní služby cizinci, o kterých se možná můžeme jen domnívat, že ve své zemi příslušné vzdělání absolvovali. Proč pro občana,který toto vše ze svých daní platí, není centrální evidence kvalifikace lékařů k okamžitému nahlédnutí?Jak jste toto vyřešil ve svém kraji??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.