PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2016 23:03:04 - JardaII.

Prezident?

Dobrý den pane Sládku, proč tak dlouhá zkratka názvu politické strany? Doporučuju max. 3 písmena pro zapamatování nebo chcete vypadat jako "lidovci"? Být prezidentem proč, je to je poradní hlas u vlády, nemá pořádné pravomoce, tudíž je ta funkce pro zasmání. Zjednodušte název strany např. na RE, (vše kolem nás je na "re") jsem váš člověk. Jarda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.09.2016 6:52:20 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,v životě není nic tak jednoduché, jak se zdá na první pohled. Původně měl být název naší strany skutečně jenom Republikánská strana, případně Republikáni. Bohužel již tehdy před lety dělalo ministerstvo vnitra vše, aby nám život zkomplikovalo. Tehdy zaregistrovalo alespoň pět trucstraniček s podobným názvem. Bohužel tato praxe pokračuje dodnes. Jako vyloženou schválnost sloužící k matení lidí ministerstvo vnitra schválilo trucpodniku tří pomatenců název takřka navlas shodný s naším a to jen necelý týden po nás. U obchodního rejstříku by to nebylo možné, právě s odůvodněním, že by to uvádělo občany v omyl! A u politických stran to neplatí? Chtěl bych vidět, zda by schválili třeba název Občanská demokratická stranička nebo ANO 2016.Zatím se tedy budete muset smířit s tímto názvem a v hovoru používat Republikáni, protože to jsme vždy byli, jsme a budeme. REP máme také ve znaku.Volbu prezidenta bych zatím neřešil. Jinak si ale přečtěte náš program a zjistíte, že prezident má být zároveň předsedou sedmičlenné vlády. V této posílení pozice prezidenta je budoucnost a na ni se musíme připravit.Děkuji.