Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.09.2016 10:46:31 - RudaBa

Ochrana půdy, ochrana vody, potravinová soběstačnost

Dobrý den pane Babiši,
podle wikipedie Vaše firmy obhospodařují více než 100ha půdy. Jak je možné, že je u nás stále špatné zacházení s půdou (pěstování monokultur na velkých půdních blocích a vysávání půdy, případně její splavování dešti. Podle mne globální oteplení není způsobeno emisemi a CO2, ale tím že v krajině je málo vody a velká vyprahlá betonová místa sálající teplo ještě dlouho do noci.
Jsem zahradník a rád bych měl také kousek půdy/farmu kde bych mohl hospodařit, ekologicky a šetrně vůči přírodě. Chtěl bych aby náš stát byl maximálně potravinově soběstačný a abychom se vyhnuli do budoucna problémům s vodou.
Ochrana půdy
Ochrana vody
Potravinová soběstačnost
To jsou body, které když se budete snažit naplnit, tak se stanete i mým politikem. V tuto chvíli Vás vidím jen jako "úspěšného" podnikatele, využívající zdrojů a nejsem si jist, jestli Vaše postavení a Vaše "poslání vede k prospěchu celého našeho společenství včetně její nedílné součásti, Přírody. Děkuji za Váš čas

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.