Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.09.2016 20:03:26 - trebivlice

Dobrý den - poradce pana Sobotky pan Novotný

říká na rovinu, že se u nás mezi lidmi nesmí vzbudit dojem, že nám jsou sem imigranti "nadiktováni" z Bruselu a že tudíž je musíme přijímat "dobrovolně" - a přesně to již pan Sobotka jednou předvedl - takže místo "nakvotovaných" (které sem přijmete přes "nesouhlas" s kvotami) cca 1100 migrantů se jejich počet spolu s "dobrovolně" přijatými vyšplhal na cca 3000 migrantů. A nyní pan Chovanec požaduje půl miliardy na vznik organizace, která bude rozdávat další desítky miliard církvím a neziskovkám, které budou "začleňovat" imigranty - v Chovancem předpokládaném počtu v letech 2017-2019 6000. Tak se vás ptám, pane Huml, zda hlasité volání sociálních demokratů proti kvótám není pouze zastírací manévr pro tzv. dobrovolné přijímání ? Byl by to celkem podobný styl jednání s občany této země jako bylo vaše předvolební heslo- které vám přineslo dost volebních hlasů v minulých volbách- o "revizi církevních restitucí". ihned po volbách jste tento slib zmuchlali a hodili do koše.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.09.2016 16:27:51 - Mgr. Stanislav Huml

Dobrý den,

začnu od konce. Církevní restituce jsou problém koaličního vládnutí. Nevznikla by vláda, protože by chyběl partner KDU-ČSL. Přesto jsme zkoušeli jednat, úkol dostala Alena Gajdůšková a neuspěla. Dnes je na stole zdanění a uvidíme, zda se s tím popereme.

K migraci. Je třeba oddělovat azylanty podle mezinárodního práva o azylu, což jsou opravdické oběti války. Proboha těm snad pomůžeme. Pak jsou tady ilegální masy z celé Afriky s falešnými pasy a pronikající na území EU bez povolení. Pokud si je madam Merkel pozvala, musí se postarat. Pak jsou tady kvóty. Ty jsou nesmysl, protože pokud někdo chce být v Německu, nelze ho nutit se odstěhovat do ČR.

My od začátku tvrdíme, že jsme ochotni pomoci postiženým válkou a pomáháme přímo v ohnisku, v utečeneckých táborech, Kvóty, zejména ekonomických migrantů odmítáme a osobně jsem přesvědčen, že ani není právní nástroj nás k tomu donutit.