PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.09.2016 13:27:32 - Michal Sandr

MÍTINKY S OBYČEJNÝMI LIDMI, MÍSTO TOTÁLNÍ MASMEDIÁLNÍ INFORMAČNÍ BLOKACE

Vážený pane PhDr. Sládku, doslechl jsem se a i Vás viděl, že i kvůli tomu, že na Vás a i na vaše Republikán – SPR RSČ Miroslava Sládka, je uvaleno TOTÁLNÍ MASMEDIÁLNÍ INFORMAČNÍ POLITICKÉ EMBARGO, jste objel se svými mítinky letos skoro celou naší zemičku. Budete i aspirovat na zápis do KNIHY REKORDŮ?. Kolik jich vlastně bylo, kde jste po naší republice s nimi byl a jak probíhaly?! Mluvil jste i osobně s „obyčejnými“ lidmi, tedy s NÁMI?! Myslím si, že takováto cesta je správná!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.09.2016 21:19:00 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý večer,děkuji za připomínku i dotaz. Sedět v televizním studiu je velmi pohodlné. Zároveň se tak dá za jeden večer oslovit hodně lidí. Časem ale takový politik úplně ztratí kontakt s realitou a lidmi. Takových je plná sněmovna a plný senát. Aby si zajistili poklidný život jehož předpokladem je se nás zbavit a úplně nás umlčet, neváhají použít jakoukoliv špinavost. A za ni považuji i naprostou informační blokádu. Ta se třeba nyní projevuje tím, že i když kandidujeme letos ve všech krajích, tak se i nás nikdy nezmíní.Jsem si však jist tím, že lidé ocení osobní setkání. Proto cestuji po celé republice. Přestal jsem setkání s občany počítat po překročení 20 tisíc, tím mám na mysli samozřejmě od roku 1990. Překročením této hranice jsem se stal druhým v historii lidstva a pochybuji, že bych byl někdy překonán. Pro mne by však nějvětší odměnou bylo, kdyby výsledkem našich setkání bylo probuzení lidí, kdyby se lidé dívali kolem sebe, přemýšleli a hlavně se nikdy nedali zmanipulovat, tedy v moderním smyslu zotročit. Protože po zotročení mysli se už tělo stane snadnou kořistí.