MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2016 16:52:24 - hanka45

Navazuji na p. Komínkovou.

Jsem pojištěncem ZPMV. Používám e-komunikaci Kartu života.Je to perfektní. Takže se dozvím, že lékař účtuje pojišťovně za Tlf 78 Kč, aniž mě volal. Thomayerova nemocnice vyúčtovala moji rehabilitaci po operaci aniž mě vůbec sdělili, jak se mám z té postele dostat. Proč chtějí praktičtí lékaři přidat na kapitačních platbách? Proč se soukromým lékařům má platit kapitační platba ?Proč se neplatí truhlářům, malířům za to, že mě mají v evidenci ?Proč se má soukromým lékařům platit ze státního rozpočtu ?Proč se mě objevuje platba regulační poplatek 30 Kč, placeno pojišťovnou ?Proč se platí lékárnám 12,-. Kč za výdej léků ?Proč stát dotuje soukromé společnosti ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2016 8:06:30 - MUDr. Jiří Běhounek
Srdečně zdravím

Předal  jsem otázky kompetentním organizacím a nejsem schopen na obrovskou sadu otázek odpovědět, protože na ně skutečně neznám odpověď. Pokud to nevyvolá, což nemůžeme vědět, další smršť otázek, můžete tam odpověď dát.Sice je neuspokojíme ale nešť.

S přáním pěkných dnů

MUDr. Jiří Běhounek

hejtman Kraje Vysočina