Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2016 18:18:04 - Frantina

Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví.

Dobrý den pane Andreji,
nenechte se odradit těmi diletanty v parlamentu.
1. Proč nebyl neustále popotahován médii bývalý poslanec, bývalý senátor, exministr zahraničí, bývalý místopředseda Nečasovy vlády, kancléř Karel Schwarzenberg za čerpání fondů z EU na lesy?
2. Proč schválili poslanci inkluzi, která není dobře připravena? Je to paskvil, který do budoucnosti nepřinese nic nového. Ublíží všem dětem, jak nadaným, tak dětem, které potřebují speciální péči, aby se alespoň mohly v rámci svých možností zařadit do běžného života. Inkluze byla v naší zemi velmi dobře propracována.
Při dnešním trendu a počtu 30 žáků ve třídách, se nebude moci během 45 minut pedagog plně věnovat žákům nadaným, průměrným a zároveň žákům se speciálními vzdělávacími potřebami. Všichni budou ošizeni.
Je to ušité na koleně a horkou jehlou.
Přála bych Vám kolem sebe tým lidí, kteří to myslí s naší malou zemí opravdově.
Věřte, že takových lidí je v naší zemi dost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2016 15:02:56 - Andrej Babiš
 Hezký den, omlouvám se za pozdní reakci a moc Vám děkuji za podporu, ani nevíte jak je pro mě důležitá. Je to takový klasický příklad politického pokrytectví. Karel Schwarzenberg byl  jako ministr Nečasovy vlády majitelem firmy, která pobírala dotace, které mu pan Kalousek přiznal. Stejně tak i Vít Bárta převedl naoko firmu na svého bratra a nikdo to dál už neřešil. V mém případě se to řeší, protože tradiční politici se mnou neumí mluvit, nechci s nimi dělat ty jejich kšefty a to je prostě štve. Chtějí se mě zbavit, proto se mě snaží nejrůznějším způsobem omezit. V současné době platí k inkluzi dvouleté přechodné období a já doufám, že se případně inkluze ještě vyhodnotí a případně změní. Do inkludovaných škol vstoupilo v celé ČR od 1. září dvě stě žáků. Sami někteří rodiče se však postavili proti inkluzi, neboť si uvědomili, že jejich děti budou šťastnější ve specializovaných školách. Nechápu, proč se žádají miliardy na inkluzi, když to rodiče odmítli, a proč to sociální demokracie tlačila tak silně. Moc jejich chování nerozumím. Děkuji Vám za podporu a věřte, že v našem hnutí je opravdu dost lidí, kteří to s naší zemí myslí dobře. A stejně jako já chtějí sebevědomější a úspěšné Česko, prostě lepší Česko. AB Normal 0 21 false false false EN-US JA X-NONE