Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.09.2016 13:14:29 - informovaný občan

D3

Dobrý den, celý spor bratří Bratránků s ŘSD mi přijde jako uměle protahovaný ze strany ŘSD. Když se tak nad tím zamýšlím a dávám si dohromady 1+1, musím se ptát :
1.Proč se s nimi při příprvě stavebního povolení nikdo nebavil, i když každý průměrně inteligentní občan ví, že pro získání stav. povolení je potřeba získat souhlas všech vlastníků sousedních nemovitostí?
2.Proč se někdo pořád snaží o cestu z Měšic, když s ní br. Bratránkové nesouhlasí a ze soudního rozhodnutí jasně vyplývá, že bez jejich souhlasu to prostě nejde?
3. Proč se zbytečně vynakládají fin. prostředky na projekt k cestě z Měšic, když pak ŘSD ani nepředloží všechny potřebné dokumenty při žádosti o povolení?
4.Proč bylo vyplaceno odškodné majiteli čerpací stanice před vyřešením problému s ostatními vlastníky, i když č.st. byla zkolaudována na dobu určitou a vyplacení částky kolem 40-ti milionů korun v podstatě nic nevyřešilo?
5. Kolik peněz bylo vyplaceno stavebníkovi za dobu, kdy nemůže stavět předmětný úsek?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.