Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.09.2016 15:44:55 - esterházy

dobrý den - koho prosím napadlo vysílat před volbami za Ano Teličku?

Pokud někdo bude volit ano, tak PŘESTO že tam máte Teličku, Zlatušku a Stropnického - určitě ne proto. Jsou to lidé, kteří ty nerozhodnuté a váhající spolehlivě od volby Ano odradí. I já s nimi mám problém.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2016 14:58:37 - Andrej Babiš

Hezký den a omlouvám se za pozdní reakci. Na co se ptáte je důkazem, že nejsme hnutím jednoho člověka, ale že jsme demokratičtí. Zároveň je pravda, že v některých názorech s panem Stropnickým a Teličkou nesouhlasím. Zejména v otázce migrační krize. Nicméně, i hnutí ANO má na tuto problematiku jednotný pohled, který se možná neslučuje s některými osobními názory, ale na druhou stranou všichni respektují to, že Česká republika by měla kvóty odmítnout, a to i za cenu sankcí. Vždyť i na základě iniciativy našeho poslance Zdeňka Soukupa, který je zakladatelem Platformy zákonodárců na obranu evropské kultury a jejího dědictví, byl do programu posledního jednání Poslanecké sněmovny zařazen bod „Informace premiéra o skutečném postoji k migrační krizi a k dohodě EU s Tureckem“. Tímto bodem zavázala sněmovna premiéra a celou vládu k odmítnutí kvót a dohody s Tureckem, takže je více než zřejmé, že hnutí jako takové je v celé otázce jednotné, zastává stejný názor a jsme velice aktivní v tom, abychom ochránili naši zemi. Mrkněte na můj text, který jsem o prázdninách na toto téma napsal. Mějte se hezky, AB http://www.expres.cz/andrej-babis-komentar-0to-/zpravy.aspx?c=A160802_223401_dx-zpravy_bk

Normal 0 21 false false false EN-US JA X-NONE