JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2012 16:45:16 - Nezdvořilý Ferenc

Díky, že tu jste, ale jděte ještě dál!

Vážený pane doktore,

nebýt Vás, tak bychom z okolí nikdo nevěřili, že politik může být rozumný a inteligentní člověk. Vy jste navíc zjevně ochotný bojovat za občany České republiky, což už se v politice nevidí v současnosti vůbec. Proto Vám děkujeme, že tam (v politice) jste.

Vaše podpora mezi lidmi je obrovská, akorát, že někteří nemohou překousnout název Vaší strany. Je to z jejich strany krátkozraké, neboť jsem si jist, že kdyby jste měli stejný program, ale jen jiný název, tak Vás budou volit skoro všichni. Ale většina lidí holt přemýšlí zkratkovitě...

Ale k tomu dotazu :) Nepřemýšleli jste o tom, že byste dali více najevo, že hodláte (jako strana) prověřit veškeré hospodaření se státním majetkem a skutečně potrestat případné viníky? A to nikoliv pouze trestem opuštění politické funkce, jak je zvykem (když už se něco jakoby stane), ale skutečným věžením a propadnutím majetku nabytého trestnou činností? Je zapotřebí, aby to už vzal někdo pořádně do ruky.

A ještě jeden dodatečný dotaz. Kontrolujete nějak (jestli je to vůbec možné), aby nebyly volby manipulovány (při sčítání hlasů)?

Přeji Vám pěkný den a ať Vám zdraví a rozum ještě dlouho slouží.

Vaši noví voliči

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.