Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2016 12:50:09 - Docent

Předvolební debaty v čt

Dobrý den pane poslanče, před chvíli jsem na stránkách čt četl průzkum podle kterého jsou zváni lídři kandidátek do studia. Podle tohoto jistě necinknutého průzkumu vol. potenciálu se dostanete do studia jen v Kraji Vysočina a v Olomouci, kde kandidují Jan Veleba a Radim Fiala. Ve zbytku krajů koalice spd a spo větsinou skončila na prvním nepostupovém místě. Co říkáte na tuto náhodičku? Za to pan Kalousek má 13 až 17%. No není to krásné?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2016 10:22:07 - Tomio Okamura
Dobrý den,bohužel neznám nikoho, kdo by se těchto průzkumů zúčastnil, ale je zcela jasné, že jsou nástrojem, jak ovlivnit volby - pokud lidem podsouváte, že daná strana nepřekročí 5 % a zařídíte, aby se nedostala do televize, tak opravdu mnoho lidí volí raději ty, které mají jakoby šanci se dostat a jsou i vidět v celostátních médiích. Bojovat se s tím dá jen tak, že voliči by měli volit toho, koho chtějí, bez ohledu na průzkumy a účast v televizi.Přeji, ať se Vám daří.Tomio Okamura