Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2016 15:14:13 - hanka45

dva dotazy:

1/ Proč nedovolíte zveřejnit Stanovisko EK pro životní prostředí Daniela Calleji ze dne 27.7.2016 k pražskému okruhu v Klíči nebo na webu MČ ?
2) Proč nepodáte trestní oznámení na prodej pozemků na Roztylech firmě Alborg Development a.s., který byl odsouhlasen p. Mlejnským a spol?

Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2016 8:19:50 - Ing. Ondřej Prokop
 Dobrý den,děkuj za položené dotazy
1) toto je špatně položená otázka vycházející z demagogie kolegů Hnutí pro Prahu 11. Paní Zdeňkové nebyl zveřejněn článek v Klíči prostě z důvodu, že se tam nevešel. MČ jako vydavatel má povinnost tyto názory zveřejnit do 90ti dnů od jejich zaslání a tak se stane. Děkuji
2) Dle mého názoru a právních výkladů a také posudků které máme k dispozici byl prodej, respektive cena za prodej v pořádku. Přijde mi zbytečné plýtvat penězi daňových poplatníků na soudní poplatky a právní náklady u TO, které je dle právníků předem prohrané. Jen ve zkratce:a) Alborg měl pozemky dlouhodobě pronajaté již mnoho let před koupí > z našeho práva a praxe je obvyklé, že v takovém případě se kupujícímu poskytne sleva za "odbydlené" rokyb) pozemky nebyly prodané amblok za cenu, která je prezentovaná v médiích, nýbrž celé území bylo rozdělěno na více částí, kde byla cena různá. Například na stavební parcele byla cena vysoká až neobvykle v čase a místě té doby, naopak pozemek v ochranném pásmu metra, které pod pozemky vede byl pochopitelně levný, protože je nevyužitelný. Cena, která se prezentuje zkratkovitě v médiiích nebo jej prezentuje kolegové z HPP11 je průměrem cen za které byl prodej uskutečněn a toto číslo je tedy nic neříkající.
V případě, že budete mít další dotazy, rád se s vámi potkám. Napište mi nebo zavolejte a domluvíme si schůzku. Děkuji
Ondřej Prokop / Ondrej.Prokop@praha.eu / 773 522 246