JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2016 12:58:07 - charl

a co trutnovsko

není o vás na trutnovsku málo slyšet ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2016 14:11:16 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Nevím, jak mám dotazu rozumět a co si představujete pod tím, aby mě bylo více slyšet. Aby se o mě hovořilo v souvislosti s nějakou kauzou nebo abych byl více vidět. O to první nestojím a to druhé nezaleží jen na mě, ale třeba i na místních médiích. Ta o mých aktivitách však celkem logicky nepíšou. Nedozvíte se tak, že jsem pro trutnovskou nemocnici sehnal tři nové lékaře ani, že jsem aktivní při jednáních pro výstavbu nové hasičské zbrojnice v Horním Starém Městě a ve Svobodě nad Úpou. 

Pokud jste trutnovák, a podle dotazu předpokládám, že ano, tak stačí když zajdete na zasedání zastupitelstva města a moji práci, stejně jako práci kolegyň zastupitelek za KSČM uvidíte. Účastním se i některých akcí pořádaných městem (naposledy otevírání nové kuželny)  a rovněž se můžeme potkat na kterékoli akci, kterou organizuje nebo pořádá KSČM. Přehled najdete na našem Fb nebo webu. Dnes od 16:00 hod. budu besedovat v Úpici. Potkat se také můžeme 3.10 od 15:00 hod. na Krakonošově náměstí, kde je předvolební mítink. Myslím, že kdo se o moji práci chce něco dozvědět či se mnou hovořit má mnoho možností.

Přeji hezký den.