PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2016 9:04:37 - Michal Sandr

Nynější migrantský hazard má první důsledky?!

Dobrý den pane PhDr. Sládku. Velmi mne zaujala zpráva, že je Deutsche bank před krachem. Je to podle Vás další plánovaný útok na ekonomickou stabilitu Evropy a Evropské unie?! Těch 85.000.000.000,-Kč, které Evropská unie dává Turecku na migranty, musí být "ASI" někde znát! A to si myslím, že je jen začátek! Začátek konce?!!! Ale čeho?! Myslíte si, že tato situace bude devalvovat EURO a naši korunu? A jak zasáhne tato EKONOMICKÁ NEJISTOTA naše hospodářství?! Je to další hazard Evropy v čele s EU! Nyní EKONOMICKÝ?!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.10.2016 11:15:00 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den, odpověď na vaši otázku by zabrala více stran. Prolíná se zde několik vlivů, takže není jednoduché označit viníka současné situace Deutsche Bank. Vzpomeňme jen na Sorose, který si vysloužil přezdívku, muž který zničil Bank of England. Za současnou situací může být i útok tohoto gaunera, samozřejmě právě tak jako vyčerpání německého hospodářství. Ten loňský přiznaný milion přivandrovalců musí býr někde znát. Horší je, že naše koruna, která ještě naštěstí existuje, je však propojena na Euro a že zločinné vedení národní banky dále pokračuje ve vražedném oslabování koruny. Tentokrát za podpory prezidenta, který oproti svým dřívějším slibům nakonec jmenoval do čela NB člověka, který v této praxi pokračuje a pro zvýšení zisku jeho poradců a především ale Babiše. V době úpadku Deutsche Bank a všech tragických událostí v Evropě včetně poklesu hospodářského výkonu, může nakupovat Euro jenom buď idiot anebo zločinec, který zneužívá své postavení ke obohacování svému nebo svých kompliců.Bez ohledu co vykládají fantasticky placení úředníci a poslanci evropských institucí je nad slunce jasnější, že Evropa je v hluboké krizi, která, pokud bude EU a EK existovat ještě tak dva až tři roky, skončí totálním rozkladem našeho kontinentu a gigantickým zbídačením mas. Problém je v tom, že v té době již může existovat evropská armáda podléhající Bruselu a ta bude nasazena proti všem nepokojům k jejich naprosto bezohlednému, sadistickému potlačení.Zoufalá klika v Bruselu použije pro svoji záchranu jakýkoliv prostředek.  Nevím jestli ještě je v atrzenálech někde ve světě neutronová bomba. Ta vydává záření ničící vše živé apřitom šetřící hmotné objekty. Takže by města a vesnice zůstala nepoškozená, včetně veškerého i cenného majetku, zlata atd. a přitom by bal naprosto vylidněna. Pro svoje potřeby by si však ušetřil Brusel některé lokality, které by poskytly otrockou pracovní sílu, zajišťující jeho blahobyt. Něco na způsob Kapitolu v Hunger Games.  Ideální stav, který by umožnil Bruselu vládnout až do skonání světa a zániku lidské rasy. Což by jistě netrvalo tisíc let, protože vzájemné křížení a degenerace vládnoucí vrstvy by na sebe nedala dlouho čekat, vědeck yvzato, když uvedeme jako příklad Šlafenberka tak maximálně tři století.