PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2016 13:11:27 - -Che-

Dotaz

Hezký den pane doktore. Jak na vás doléhá nalejvárna kolem nedožitých 80. let našeho velikána a dramatika Václava Havla? :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.10.2016 18:39:05 - PhDr. Miroslav Sládek
Děkuji za dotaz,dnes je moderní si kopnout do mrtvoly. Kde ale byli ti kritici Havla, když jsem jej naprosto včas označil za nebezpečnou figurku, která umožmnila komunistům převzetí moci po listopadovém podvodu, propustil zločince na svobodu, umožnil navracení majetku nacistickým kolaborantům, za peníze sloužil zločinci Sorosovi, zločinec, který zničil zdbrojní průmysl, prase, které označilo bombardování Jugoslávie za humanitární, atd. Tehdy mne za to dnešní kritici Havla nadávali a chtěli mne zavřít. Nebýt tehdy slovenských poslanců Federálního shromáždění tak jsem dostal dva roky za hanobení prezidenta. Nyní se ukazuje, že jsem měl pravdu. Problém je s těmi zoufalci, kteří kdysi nadávali mne za kritiku Havla a dnes sami Havla kritizují. To jsou největší ubožáci.Pokud tedy dnes kohokoliv kritizuji, třeba gaunera Babiše, tak mne jeho příznivci napadají. Za pár let, ještě dříve než v případě Havla, se ukáže, že jsem měl pravdu.To již není k smíchu, ale ke zvr......