Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2016 14:49:01 - zdenekcutik

Elektronické hlasování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda hodláte prosazovat možnost elektronického hlasování. Lidem se několikrát může stát, že budou pracovně mimo město či dokonce stát a k volbám tak nemohou přijít, což může být veliká škoda. Pokud se dostanete se svojí stranou vysoko, budete se snažit toto prosadit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2016 15:03:35 - Tomio Okamura
Dobrý den,pro elektronické volby jsme stále  - jen si je nesmíte představovat jako hlasování v internetové anketě. V USA to je například tak, že v každé volební místnosti je počítač, kde stisknete příslušné tlačítko. To znamená, že volič je řádně zaregistrovaný a zkontrolovaný a je tu jediná změna - není třeba tisknout papírové lístky a pak je sčítat,  takže je to nejen levnější a rychlejší, ale naopak tady opravdu nelze s hlasy manipulovat jako s těmi papírovými - právě řešíme kauzu Středočeského kraje, kde se na mnoha místech objevilo nadprůměrné množství údajně neplatných hlasovacích lístků - a ty byly zřejmě v náš prospěch. Takže budeme podávat žalobu.S pozdravem Tomio Okamura