PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2016 8:15:07 - Michal Sandr

To nemůže být pravda

Dobrý den pane PhDr. Sládku! Ano to nemůže být pravda?! Jsem velmi zklamán nynějšími volbami do krajů! Nejen tím, jak dopadly, ale také nad účastí voličů, našich spoluobčanů! To je katastrofa! Skoro 2/3 potenciálních voličů NEPŘIŠLO SI ZATÍM SVOBODNĚ ZVOLIT SVÉ ZASTUPITELE! Je jim vše lhostejné! Myslím si, že již začínáme být necitliví, apatičtí a již smíření se vším, jako ve státech, kde kapitalismus je již zakořeněn tak, že lidem je již vše jedno! Jaký máte Vy názor? Já osobně si myslím, že by ani volby nemusely být, protože je to stejně šaškárna! Mohli bychom ušetřit peníze pro naše obyvatele, kteří je potřebují! Pro tu jednu třetinu našich obyvatel by se přeci mohli nějak vyměnit „naši“ zastupitelé a Evropská unie se svými řízenými dotacemi by si je stejně srovnala!!! Stále však věřím, že tyto volby pojali naši spoluobčané, jako druhotné a příští rok, kdy se volí do „NAŠEHO“ SENÁTU, přijdou ve větším počtu! Když ne, tak je to již skoro každému jedno, co s námi a s naší zemí bude!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.10.2016 13:54:42 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, děkuji za tuto otázku.Jeden příklad za všechny. Zaměstnanci Babiše si stěžují, jak je sdírá. Doslova nadávají kudy chodí. Když ale mají potom možnost dosáhnout změny, tak vůbec nejdou k volbám anebo dokonce volí Babiše, protože se bojí, že umí číst myšlenky. Živnostníci se připravují zavřít krám a když mají možnost to změnit, tak zůstanou doma. Obrovská masa nespokojených zůstala doma a rozhodování svěřila do rukou vyložených idiotů. Co je potom horší já opravdu nevím.Bohužel se splnila předpověď, že každá tak zvaně vlastenecká strana půjde do voleb sama a všechny dohromady půjdou po volbách do háje. Na tom nic nemění nějaké dílčí úspěchy, protože ty jen odhalují, že jim nej´de o nic jiného než si zajistit pravidelný příjem. Žádný program, žádné ideály. A také nic neprosadí, přesně tak, jako to bylo za uplynulé tři roky. Teď se budou pár měsíců opájet rádoby úspěchem, utvrzovat se v nadějích na výsledek parlamentních voleb a dále tříštit síly tak, aby v parlamentu propadli opravdu všichni.Nyní jsou před námi dva zásadní úkoly:1. Vytvořit jednotnou celonárodní frontu. Velkou dohodu a to i přes to, že se nám to v letošním roce nepovedlo.2. Přesvědčit tu obrovskou sedmdesáti procentní většinu, která krajské volby sabotovala. Vždyť ti současní zastupitelé mají podporu doslovy hrstky občanů. Jak jsem psal na fb, co to je za zastupitele, když je podporuje pár lidí? Koho vlastně zastupují? Sami sebe a své rodinné příslušníky? A ta hrstka musí být ještě notně zvrácená, když ji nevadí devianti jezdící na Ukrajinu se nechat práskat prostitutkou a účtující si dvě služební cesty Brno - Vídeň během jedné nedělel. A když jim nevadí, že jeden bohatec skupuje zemi, a dělá si z ní vyloženou kolonii a z lidí otroky krmené odpadem. Vysvětlovat znovu a znovu. Vím, že oba úkoly jsou doslova nadlidské, ale oficiálně již příští sobotu na nich začneme intenzivně pracovat.